[ شناسه خبر : ۳۴۹۳۳ ]
[ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در گفتگو با موجرسا:
برخورد پرايد با 206 چهار فوتی و یک مسدوم بر جا گذاشت

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه خستگی اولین عامل مهم در بروز حوادث تلخ در جادههای مواصلاتی استان است گفت: برخورد پرايد با 206 چهار فوتی و یک مصدوم بر جا گذاشت.
داریوش تقیلو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» با بیان اینکه این حادثه تلخ در تاریخ ۲۶ دی ماه ساعت 23:58 دقیقه به وقوع پیوسته است گفت: محل حادثه آببر به سمت کوهکن پايينتر از CNG گزارش شده است.
بیشتر بخوانید
وی افزود: متاسفانه این حادثه چهار فوتی و یک مصدوم داشت که مامورین اورژانس کمکهای اولیه مربوط به احیا را در محل حادثه نسبت به مصدومین انجام دادهاند.
رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی زنجان عنوان کرد: تعداد آمبولانس اعزامی به محل حادثه 3کد آببر- گيلوان-دستجرده است.
تقیلو گفت: در اين تصادف 4 سر نشين فوت کرده بود و يک نفر مصدوم شد.
وی بیان کرد: خانم(40ساله) پس از اقدامات درمانی پيش بيمارستانی توسط کد گيلوان و افراد فوت شده دختر3 ساله، آقا 35 ساله، آقا 35 ساله و آقا50 ساله توسط کدهای آببر - دستجرده به بيمارستان شهدای طارم انتقال داده شده است.
انتهای خبر/